nothing could ever be so wrong

Sitter i skolan, har håltimme innan datakunskapen som får mig att vilja gräva ner mig. Jag orkar inte med den, tur att det är sista lektionen idag i alla fall. Har slingat håret idag, men jag vet inte om jag är nöjd eller inte.. I don't know. Är helt tom inom mig idag, inga känslor, inga tankar, bara.. trött.


Kommentarer
Postat av: Julia

ja, visst är det. Finns en annan blogg med som jag varmt kan rekommendera och det är "http://svagaord.blogg.se/" hon skriver helt underbart!



Och ja, du har rätt, det kan ta lång tid innan solskenet kommer, och det verkar som att det inte kommit fullt ut för någon av oss, men man måste försöka ta vara på alla de där små stunderna när man mår bra och känner sig lycklig. Det är dem stunderna som får en att kämpa och orka med alla svackor. Ha alltid i bakhuvudet att det löser sig, för det kommer det att göra på ett eller annat sätt!

2010-05-31 @ 15:04:00
URL: http://natgicksnett.blogg.se/
Postat av: M A L I N :)

okej bra :D

2010-05-31 @ 16:26:30
URL: http://outlives.blogg.se/
Postat av: Simone

Ja men herregud, datakunskap är väl en av de tråkigaste lektionerna, skönt att jag är klar med den för länge sen ;) Säkert jättefint med slingorna men jag vet va du menar, slinga oxå håret förra månaden, har svårt att välja om jag gilar de eller inte ;P

2010-06-02 @ 17:59:17
URL: http://siiimoneh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0